Koulutettu opas palvelee!

On tärkeätä valita oppaaksi koulutettu ammattilainen, jonka yksi tärkeimmistä ammattitaitoon kuuluvista asioista on asiakkaan turvallisuuden, taustatietojen ym. huomioonottaminen.

Mika Klimenko on suorittanut erä- ja luonto-oppaan tutkinnon joulukuussa 2016 Sastamalan Karkun evankelisessa opistossa. Kesällä 2017 tutkinnon lisäksi Mika suoritti vuokravenekuljettajan tutkinnon, joka tarkoittaa lain vaatimalla tavalla asiakkaiden kuljettamista vesiteitse sisävesillä ja merellä.

Myös Mikan vaimo, Päivi Klimenko, kouluttautuu tällä hetkellä Luontoalan ammattitutkintoon Kainuun Ammattiopistossa, tarkoituksena valmistua 2018 lopussa. Ainevalintana on villivihannekset (villiyrtit, marjat ja sienet) elintarvikehyödyntämiseen (ruokapalvelut) sekä luonnontuotteiden huomioiminen eläinten ja ihmisten hyvinvointiin.

Mikan luottoopas, Saija Manninen, koulutettu luonto-ohjaaja, on mukana yritystoiminnassa.

Aittolan Eräpalveluille on tärkeätä, että henkilökunta on suorittanut alaan liittyvän ammattitutkinnon, jonka osalta työt sen edellyttämällä tavalla ammattimaisesti hoituu.

Alla kuvassa asiakastilaisuus, jossa Saija ja Päivi hoitivat palvelut kävellen ja fatbikeilla sekä ruokailut Paljakan Loma-asuntojen savusaunalla.